CONTACT

BEL OF MAIL ME

+32 497 99 87 35
koen@koensnyers.be

Boek me met de solovoorstelling Loving Nature
Image

In mijn solovoorstelling Loving Nature breng ik  mijn gelijknamige bundel en piano-album tot leven voor publiek. Ik breng in deze voorstelling niet alleen een poëtisch getint verhaal, dat je als toehoorder de weg wijst naar je ware natuur, maar ik speel ook live de pianomuziek die ik op een intuïtieve manier bij dit verhaal creëerde.

Deze voorstelling duurt ruim een uur. Ik bracht ze sinds het najaar van 2021 meerdere keren in mijn huiskamer. Ik breng ze graag op diverse podia en in andere huiskamers. Nieuwe speeldata vind je terug op de agendapagina.

Boek me samen met Jana met de voorstelling ADEM
Image

Word je graag verrast door een mix van een poëtisch verhaal met muziek, zang en klank? Boek mijn vrouw Jana en mij dan met onze voorstelling ADEM. Hierin breng ikzelf het poëtisch-meditatief verhaal uit mijn boek ADEM, met teksten die afwisselend naar adem doen happen en ademruimte geven, af en toe ondersteund door pianomuziek die ik zelf creëerde. Nog meer ademruimte krijg je, wanneer Jana mijn teksten ondersteunt en afwisselt met haar zang en klanken.

Deze vertelling duurt ruim een uur en is ook te brengen als één of meerdere uittreksels eruit. De vertelling ging in première in september 2020 in de Makelarij in Tongeren, georganiseerd door boekenbar de schildpad. In juli en december 2021 brachten we de voorstelling opnieuw voor publiek. Jana en ik brengen deze voorstelling graag op diverse podia en in huiskamers. Nieuwe speeldata vind je terug op de agendapagina.

Waarvoor je me ook kan vragen
  • Een poëtische performance, voordracht of lezing (met en zonder live pianomuziek) of een zen-pianosessie.
  • Een performance met woord, pianomuziek, zang en klank, samen met Jana Schoefs, op tal van plaatsen en bij tal van evenementen of gelegenheden.
  • Een poëtische tekst, op maat geschreven en/of vormgegeven voor een gelegenheid, voor een persoon, bij een kunstwerk, voor je zaak of als relatiegeschenk. De tekst kan de vorm aannemen van een geschreven tekst, maar daarnaast ook gecreëerd worden in de vorm van een luistergedicht met pianosound.
  • Met ZEN by koensnyers.be draag ik graag bij aan meer zen-zijn in de wereld. Zen, dat betekent voor mij: in balans en met de juiste focus. En dat heeft vele lagen. Wil je de staat van zen-zijn meer integreren in jouw dagelijkse leven? In mijn ZEN-aanbod combineer ik reiki (universele levensenergie) vanop afstand, de relaxerende en transformerende kracht van mijn intuïtief gecreëerde pianomuziek, de kracht van meditatieve woorden en intuïtieve coaching. Op de ZEN-pagina van deze website vind je alles over dit aanbod.

Image

BEL OF MAIL ME

+32 497 99 87 35
koen@koensnyers.be

WAAR VIND JE ME NOG?