/ Lees, luister & kijk

Lees hier mijn teksten in de kijker, luister naar mijn pianomuziek en mijn spoken word-tracks op Spotify en SoundCloud, plus kijk naar een videotrailer.

Teksten in de kijker

Hier zet ik regelmatig drie teksten van me in de kijker. Klik op de titel van een tekst en de tekst ontvouwt zich voor je.

BEELD JE EVEN IN
OMHELS
ODE AAN JEROEN
Luister op Spotify en SoundCloud

Op Spotify, SoundCloud en andere streamingplatforms verscheen in april 2021 mijn eerste album met pianomuziek, met als titel 'HERE and NOW'. Dit album telt zeven piano-tracks, op een intuïtieve manier en al improviserend gecreëerd en opgenomen. Ook in 2021 verschenen de pianosongs 'Full Moon', 'Summer in Love', 'Waves' en 'Loving Nature'. In januari 2022 volgde de release van mijn tweede album 'Loving Nature', met zes pianosongs, intuïtief gecreëerd bij het poëtisch getint verhaal van mijn nieuwste, gelijknamige bundel. Het album 'Loving Nature' werd in het voorjaar van 2022 opgevolgd door twee nieuwe songs: 'Fragile' en 'Spring Will Snow'. In januari 2023 verscheen mijn nieuwe album ‘BREATHE’, met daarin acht intuïtief gecreëerde pianosongs bij het poëtische-meditatief verhaal uit mijn bundel ‘ADEM’.

Trailer van de voorstelling ADEM

De muzikale vertelling ADEM biedt een mix van een slingerend poëtisch verhaal, pianomuziek en zang. Samen met Jana Schoefs breng ik deze voorstelling op podia en/of in huiskamers. Bekijk hier de videotrailer.

Image

BEL OF MAIL ME

+32 497 99 87 35
info@koensnyers.be

WAAR VIND JE ME NOG?