/ VRAAG ME

BEL OF MAIL ME

+32 497 99 87 35
info@zeghetmettekst.be

Boek Altijd ADEM met de voorstelling ADEM
Image

Altijd ADEM, dat is het nieuwe project van mezelf, samen met mijn partner Jana Schoefs. Word je graag verrast door een mix van een poëtisch verhaal met muziek, zang en klank? Boek Jana en mij dan met onze eerste voorstelling ADEM. Hierin breng ikzelf een poëtisch verhaal, met teksten die afwisselend naar adem doen happen en ademruimte geven, af en toe ondersteund door pianomuziek die ik zelf creëerde. Nog meer ademruimte krijg je, wanneer Jana mijn teksten ondersteunt en afwisselt met haar zang en klanken.

De duur van de vertelling is ongeveer een uur, ook te brengen als één of meerdere uittreksels eruit. De vertelling ging in première op vrijdag 25 september 2020 in de Makelarij in Tongeren, georganiseerd door boekenbar de schildpad. Op 31 juli 2021 brachten we de voorstelling op dezelfde plek een tweede keer. Nieuwe speeldata vind je terug op de agendapagina.

De voorstelling ADEM is de opvolger van de muzikale vertellingen Wij zijn breekbaar (samen met Sarah Vaesen), Ik zie mensen (samen met Staf Nys aka Gustav Leo) en Onderweg naar hier en later (samen met Marjoke Swinnen), die ik alles samen een 30-tal keer bracht op diverse culturele podia voor in totaal ongeveer 2.000 mensen: in tal van bibliotheken, in meerdere huiskamers, in een aantal cultuurcentra plus op culturele festivals als kunstenfestival Watou en stadsfestival Damme.

Waarvoor je me ook kan vragen

Een poëtische performance, voordracht of lezing, met of zonder muzikale sound en met of zonder interview door een moderator.

Een performance met woord, muzikale sound, zang en klank, samen met Jana Schoefs, op tal van plaatsen en bij tal van evenementen of gelegenheden.

Een poëtische tekst, op maat geschreven en/of vormgegeven voor een gelegenheid, voor een persoon, bij een kunstwerk, voor je zaak of als relatiegeschenk. De tekst kan de vorm aannemen van een geschreven tekst, maar daarnaast ook gecreëerd worden in de vorm van een luistergedicht met pianosound.

Een piano-improvisatie, gecreëerd op jouw maat en afgestemd op jouw energie, ter ondersteuning voor jou om meer rust te ervaren. Ik creëer elke piano-impro op maat in een singleversie die vrij te beluisteren is op Spotify en in een XL-versie van een half uur die je via een privélink kan beluisteren, zo vaak als je wenst.

Image

BEL OF MAIL ME

+32 497 99 87 35
info@zeghetmettekst.be

WAAR VIND JE ME NOG?