MEER ZEN IN JE LEVEN

Image

Ik draag graag bij aan meer zen-zijn in de wereld. En zen-zijn, dat betekent voor mij: in balans en met de juiste focus. Hetgeen heel veel lagen heeft …

Wil jij het zen-zijn meer in je dagelijkse leven integreren? Wil je anders leren omgaan met gedachten, emoties, gedragspatronen, lichamelijke gewaarwordingen en energie? Wil je dat de universele levensenergie weer meer en vrijer kan stromen voor je? Wil je beter en dieper leren aarden in je lijf? Wil je meer leren handelen vanuit je hart en buik dan vanuit je hoofd? Wil je met een voor jou kloppende focus en balans in je leven staan?

Via mijn zen-ondersteuningsaanbod draag ik daar graag aan bij: hierin combineer ik reiki (universele levensenergie) vanop afstand, de relaxerende en transformerende kracht van mijn intuïtief gecreëerde pianomuziek, de kracht van meditatieve woorden en intuïtieve coaching.

Wanneer is dit zen-aanbod iets voor jou? Als je vastberaden bent om je helemaal open te stellen voor energetische ondersteuning via reiki, meditatieve woorden, intuïtieve pianoklanken en/of intuïtieve coaching, plus als je die ondersteuning wenst te benutten om zelf structurele en bewuste stappen te zetten die je anders doen omgaan met gedachten, emoties, gedragspatronen, lichamelijke gewaarwordingen en energie, zodat je in staat bent om in je dagelijkse leven meer in balans te zijn, zodat je de juiste focus weet te houden, zodat je het zen-zijn als natuurlijke staat van zijn leert ervaren en zodat je meer kan handelen vanuit je hart en buik dan vanuit je hoofd.

Klik hieronder op elk aanbod en alle info ontvouwt zich voor je.

DUO van ZEN-meditaties
REIKI-teaser
PIANO-improvisatie op maat
Jaarabonnement online ZEN-groep
REIKIplus-traject

Weet je niet goed welke ondersteuning of aanbod passend voor je is om de staat van zen-zijn meer in je leven te integreren? Of wil je er graag meer over weten? Contacteer me dan voor een gratis intake videogesprek.

Dit zei Nelle Devynck over het REIKIplus-traject dat ze bij me volgde:

In het REIKIplus-traject kwam ik voor het eerst in contact met reiki. Elk van de vier reikisessies in het traject bracht mij een unieke en een heel diepe, fijne ontspanning. De zachte begeleiding van Koens pianoklanken op maat bracht mij terug naar mijn innerlijke zelf en naar mijn innerlijke kracht. In het nagesprek na elke reikisessie gaf Koen mij inzicht in wat er energetisch voelbaar was in de chakra’s. Een welgemeend dankjewel voor de unieke ervaringen tijdens dit traject en om mij terug op mijn pad te helpen brengen.

Dit zei Olivia Stas over het REIKIplus-traject dat ze bij me volgde:

Ik had enorm veel aan dit traject. Het heeft me veel dichter bij mezelf gebracht, in een geëvolueerde versie dan nog. De reiki-sessies hielpen me pijn en verdriet verwerken, ik ben dan ook dankbaar voor elke traan die ik heb gelaten. Ik heb mijn lichaam weer leren voelen en geleerd om weer in mijn lijf aanwezig te zijn. Op bepaalde momenten heb ik bepaalde blokkades letterlijk voelen oplossen. Koen voelde me vanop afstand heel sterk aan en wist altijd de juiste woorden te vinden, vaak in de vorm van poëtisch-meditatieve mantra’s, om me eraan te herinneren hoe ik zelf door bepaalde processen heen kan bewegen, mits te gaan voelen en erdoorheen te ademen. Ook de pianomuziek waarnaar ik luisterde tijdens de sessies (en waar ik heel vaak naar luister tussendoor), plus de piano-improvisatie en de luistermeditatie op mijn maat gemaakt hielpen me en zullen me blijven helpen om te aarden en te focussen. 

Image

BEL OF MAIL ME

+32 497 99 87 35
koen@koensnyers.be

WAAR VIND JE ME NOG?