/ Meer ZEN in je leven

Image

Met ZEN by Z/Studio draag ik graag bij aan meer zen-zijn in de wereld.

ZEN, dat betekent voor mij: in balans en met de juiste focus. En dat heeft vele lagen.

Wil jij het zen-zijn meer in je dagelijkse leven integreren? Wil je anders leren omgaan met je gedachten, je emoties en lichamelijke gewaarwordingen? Wil je dat de universele levensenergie meer en vrijer kan stromen in je?

Via mijn ZEN-aanbod draag ik daar graag aan bij. In dit aanbod combineer ik reiki (universele levensenergie) in levende lijve of vanop afstand, de relaxerende en transformerende kracht van mijn intütief gecreëerde pianomuziek en de kracht van woorden in functie van bewustzijn.

ZOMERKORTING!
De zomer is de periode bij uitstek om jezelf meer zen-zijn te gunnen. Daarom heb ik deze mooie zomerkorting voor je. Kies je ten laatste op 15 augustus voor het REIKI.plus-pakket, met daarin naast de inbegrepen reiki-sessies vanop afstand ook nog ondersteuning via WhatsApp, plus een piano-improvisatie en een luistermeditatie op maat, dan krijg je 10% korting op de normale prijs en betaal je slechts 269 euro (i.p.v. 299 euro).

Boek je losse reiki-sessie (in levende lijve in Heusden-Zolder of vanop afstand) tijdens de zomervakantie in de online agenda.

Klik hieronder op elk aanbod en alle info ontvouwt zich voor je.

PIANO.voor.jou
REIKI-sessie
REIKI-pakket
REIKI.plus-pakket

Weet je niet goed welk aanbod passend voor je is? Of wil je er graag meer over weten? Contacteer me dan voor een gratis intake videogesprek om te toetsen welke energetische ondersteuning jou vooruit kan helpen om de staat van ZEN-zijn meer in je leven te integreren.

Image

BEL OF MAIL ME

+32 497 99 87 35
koen@koensnyers.be

WAAR VIND JE ME NOG?