/ Meer ZEN in je leven

Image

Met ZEN by koensnyers.be draag ik graag bij aan meer zen-zijn in de wereld.

ZEN, dat betekent voor mij: in balans en met de juiste focus. En dat heeft vele lagen.

Wil jij het zen-zijn meer in je dagelijkse leven integreren? Wil je anders leren omgaan met je gedachten, je emoties en lichamelijke gewaarwordingen? Wil je dat de universele levensenergie meer en vrijer kan stromen in je?

Via mijn ZEN-aanbod draag ik daar graag aan bij. In dit aanbod combineer ik reiki (universele levensenergie) vanop afstand, de relaxerende en transformerende kracht van mijn intuïtief gecreëerde pianomuziek en de kracht van poëtisch-meditatieve woorden in functie van bewustzijn.

Klik hieronder op elk aanbod en alle info ontvouwt zich voor je.

PIANO.voor.jou
REIKI-sessie
REIKI-traject
REIKI.plus-traject
online.ZEN-kanaal

Dit zei Nelle Devynck over het REIKI.plus-traject dat ze bij me volgde:

In het REIKI.plus-traject kwam ik voor het eerst in contact met reiki. Elk van de vier reikisessies in het traject bracht mij een unieke en een heel diepe, fijne ontspanning. De zachte begeleiding van Koens pianoklanken op maat bracht mij terug naar mijn innerlijke zelf en naar mijn innerlijke kracht. In het nagesprek na elke reikisessie gaf Koen mij inzicht in wat er energetisch voelbaar was in de chakra’s. Een welgemeend dankjewel voor de unieke ervaringen tijdens dit traject en om mij terug op mijn pad te helpen brengen.

Weet je niet goed welk aanbod passend voor je is? Of wil je er graag meer over weten? Contacteer me dan voor een gratis intake videogesprek om te toetsen welke energetische ondersteuning jou vooruit kan helpen om de staat van ZEN-zijn meer in je leven te integreren.

Image

BEL OF MAIL ME

+32 497 99 87 35
koen@koensnyers.be

WAAR VIND JE ME NOG?